Pome&Sope

Incep un pic cu sfarsitul, cam cliseic dar doar asta imi vine in cap. You`ll forgive me for this later. Am avut o perioada noi doua cand auzeam la orice colt de strada, teve,club si altele, “Someone like you” and it went something like this : I`ve heard that you, settled down, that you, found a girl and you`re married now ….Replace the “girl” with “man” and…there you go :) cand eu credeam ca e pentru mine, de fapt era viitorul tau  :) Everything that I`ll write here poate nu o sa faca sens. Poate vor fi fraze rupte si fara continuitate. Citeste dincolo de ele. Feel them si atat……

Daca nu erai tu aia zglobie si faina, nu te-as fi avut langa mine atatia ani. Daca nu ai fi fost remarcata si aleasa, nu ne-am fi cunoscut. Eh. Uite ca we did :) Imi amintesc si acum decrierea ta si ce l-a facut sa te aleaga. Glad he did it. And I am glad he broke up with you and I got to take you by the hand and go for some walking for quite some years.

N-am sa inteleg cum Universul asta e asa ciudat si aduce oamenii FIX unde trebe. Cum s-a nimerit sa ai chiar TU telefon SAGEM cu melodia Mistery? Cum s-a nimerit chiar TU sa fii atat de intelegatoare si sa mi-l si dai?

Am iubit dupa amiezele noastre la tine acasa. Sau chiar si diminetile. Cand veneam si beam 3 in 1 si-mi faceai paine la prajitor.Cu fratele tau misunand pe acolo mereu, aruncandu-ne cate o privire de neinteles la amandoua, in timp ce noi ne vedeam de discutiile interminabile si lucrurile marunte ale unor fete faine.

Campul unde faceam plaja si “ne laudam” cu secrete care mai de care mai ticnite. Unde ne duceam de acasa papa, caramel, apa si crema fara protectie solara.

Boutique-ul tau plin cu cercei de cupru ma inspira mereu. Aveam farduri cu sclipici doar pe suprafata lui, inele de tinichea si multi cercei cu fluturas la spate din plastic. Imi amintesc si acum cercelul de la tine, care apoi a fost inlocuit cu unul asemanator in ultima gaura a urechii. O frunza….de cupru, care-mi facea urechea neagra de fiecare data cand faceam baie….si faceam multa baie ca aveam par lung…amandoua :) Inspirate una de la alta. L-am purtat o gramada de ani si n-am regretat negreala niciodata….

Poza cu parul meu superb pe care tu ai facut-o la una din zilele tale de nastere, o mai stii? Istorie!
Pantalonii supraevazati, miile de bratari si unghiile negre erau moda noastra. Puteam sa ne deschidem o casa de moda la cate haine am schimbat si la cat le combinam de fain. Pantalonii evazati uzi erau cei mai tari. Si cel mai tare era cand ne schimbam hainele intre noi ca sa derutam…parintii…in drum spre Sighisoara.

Telefoanele date cand raspundea mama ta si mereu te chema la telefon. Iar eu, netrebnica, mereu intrebam daca pot sa vin la tine. Oh….Asta ar trebui sa aiba o rubrica de multumiri separata.
Veneam psete linie la tine. Pe la gara. Printre blocuri. Stiam drumul de la tine. Niciodata nu mi-a fost frica pe acolo. Trecea trenul aproape de mine iar eu stateam lipita de pod cu parul zburand in toate partile. Not a care in the world….Asteptam doar blocul si interfonul la care sa sun….la ultimul etaj….

Trenurile de la 06:10 cu cafea de la tonomat, pe peron umed si racoros. Apoi calatoria vreo 4 ore cu tot felul de natii, povesti si sfaturi, ca pana la urma sa ajungem la destinatie….THE destination! Festival sau nu….

Pupicii tai infiniti ca sa-mi faci pometi a fost o miscare la care am tinut mult pentru ca-mi doream pometi ca ai tai. N-am stiut atunci ca  pometii is genetici si ca doamna Geta era responsabila pentru ai tai  :) Multumim doamna Geta! Ceva, ceva s-a prins si la mine….a fost cu folos.
Nu pot sa trec peste cat de minunata a fost mama ta. Impecabila in comportament si mereu pe faza cand a fost cazul. Nu am decat cuvinte de lauda si de multumire pentru tot ce a facut pentru mine si noi doua ca prietene. N-am apucat niciodata sa….Multumim si MULTUMESC! E putin, dar….in suflet e mai mult.

Insistenta ta sa-ti cant chiar m-a doborat. Am avut niste concerte la tine in sufra, pe balcon, cu spoturile alea noi ca niste reflectoare. Oriunde vad asa ceva, doar la serile in care am putut sa cant in balconul tau, ma gandesc….Au fost cateva.

Merele glazurate sunt mereu pe trend. Doar ca noi am fost trendy inainte sa fie #trend….

The sleepovers cu cautarea si “uitarea” prin cutia cu poze, obiecte si amintiri deja trecute merita un pic de atentie. Nothing ordinary there….Ca si citirea gandurilor asternute in agenda rosie, lipita cu guma de mestecat si cu scrierea de pieseleor ce le ascultam in timp ce scriam.

Extazierea cand ti-ai facut freza misto pe o parte si photosession-ul cu Sergey cel nazdravan.  

Creasta deja era planificata. La fel ca si toate noptile de dans in club si diminetile de Duminica prea faine, cu muzica doar pentru noi, analiza pe barbati interesanti si niste shot-uri delicioase.
Photosession-urile in centrul vechi, Poiana si Pietrele lui Solomon cu tot cu covrigi calzi si umpluti cu gem de la Gigi, ne-au facut sa ne vedem frumusetea exterioara, ochii verzi si negri.
Ne-am pus si noi pe trend si ne-am  “tras” cate un blog. Tu de scris, eu de poze. Ne incurajam mereu cu complimente la ce am scris/ pozat so that we can go on and on and on….

Condusul catre destinatii necunoscute in miez de noapte, cu muzica buna erau the hit. Am facut cateva din astea si-au iesit tare bine….Mai stii cum *nu* a reactionat Melya cand am venit la ea?    :)))))))) **Iti zic un secret: a evoluat! ENORM! Ai fi mandra **

Traiasca Jagermeister! I`m gonna leave it at that…. :)

Berarurile in care ne invarteam ca nebunii in cerc, dansand pe muzica celor de la Zdob si Zdub si cele in care eram in primul rand la Cargo dand din cap si facand pogo, au si ele loc de cinste.

Once I had a dream and this is it iti zice ceva? Asta inmultita cu 2 iti zice ceva? :D

Cand ne-am facut relatii la salonul de piercing, mai stii? Eram mai tot timpul pe acolo….Luna si bijuteria.

Nu am incercat sa-ti fac liste. Nu prea mai cred in ele, desi cateodata ajuta. Am vrut doar sa fiu aici, prezenta si sa iti reamintesc ce ani faini am avut impreuna. Atata cat a fost. Cand nu iti mai aduci aminte cum ai fost, arunca un ochi aici si aminteste-ti. E doar o mica parte. E doar o mica parte pe care simt sa o impartasesc si cu ceilalti. Restul…e al nostrum….si il stii prea bine. Sunt un milliard de alte momente/lucruri/situatii prin care am trecut si care sigur nu ne vor face uitate una pentru cealalta.

Nu am decat multumire, si nu una din aia de guru fake, pur si simplu multumire for your kindness si pentru admiratia si dragostea ta fata de mine. A fost multa. Si vreau sa stii ca am simtit-o si am stiut-o. All along….Imi doresc sa stiu ca esti bine si ca nu mai doare….A durut! Si pe mine….Dar frumusetea vietii este ca durerea trece si amintirile faine raman….What a nice brain we have!
Si patratele se inchid, daramite cercurile….Asa ca, atatia ani ti-am daruit doar lucruri de ziua ta, acum as vrea sa iti dau un cadou mai pentru suflet: un zambet cand poate vei citi toate astea, one day si o incheiere iubareata si tare mandra de noi doua. Multumesc!

Let me celebrate you today and not only…
Happy birthday, draga mea Pome!










Comments

Alien said…
Miss you girls ;-)