Welcome to the Universe


Cautarile pe youtube nu mi-au placut niciodata. Nu mi-au placut in general cautarile.
Semnele nu le-am bagat in seama niciodata. Cred ca nu poti vedea mare lucru cu ochelari de cal.
Situatia se schimba cand faci un targ misto cu viata si iti da niste Ray Ban de stai in mustati si inveti ca trebuie sa cauti, ca ai de unde alege si ca ai aceasta posibilitate.

Lucrurile se misca tare repede. Mintea e tare uituca,inceata si a imbatranit de la atata stradanie sa te tina in spate. Inceraca sa te prinda din urma. Ii reuseste cateodata dar vremurile de glorie s-au dus pentru ea. Un nou rege a intrat in palat. E gata sa arate esente, calitate si puritate.

Saruturile pot fi de multe feluri. Un singur lucru e cert la ele: nu le uiti niciodata. Nu e bine sa o faci , totusi, intr-o intersectie, decat daca ai imunitate maxima. Iar cand o ai, a doua zi te simti nou, fericit si gata de actiune.

 E totul mai vibrant, mai amplu, mai rapid. Incepi drumul si pe drum vezi peisaje care iti iau ochii. Scoti aparatul de fotografiat, pozezi iar acasa vezi ca semnele sunt mai multe la numar decat te-ai asteptat.
Ramai cu mainile si degetele pline de comori ale sufletului, intacte. Soarele acum straluceste pe ele mai tare si mai frumos. Chiar si cotul ascunde comori pe care soarele vrea sa le vada...si o sa le vada...un pic mai tarziu.....

Ziceam ca nu imi place sa caut pe youtube. Nici nu e nevoie cand e o trasmisie de un concert live. E bine sa nimeresti in mijlocul piesei. Te baga direct in paine. E bine sa traiesti ACUM! E bine sa iti zambesca monitorul.

Culorile se schimba....de la galben la rosu nu e decat un pas....pasiunea da culoarea si atunci ar fi pacat sa fii doar un lan de grau cand poti avea unul de maci. Inchin un pahar pentru reginele culorilor si pentru puterea cu care le manuiesc.

Zece porunci, zece zile, zece intamplari ciudate si-o minune.....mai degraba una in fiecare zi, sau una in fiecare minut. Mult? Nu!

„Everybody`s gotta learn sometimes”, 6:00.....locuri unde ai prefera sa ajungi mai putin, dar...e cu trebuie. Nu-i bai, dimineata e salvata.....Baia e un loc minunat, constat cu stupoare. E rece de la gresie, cald de la calorifere si cu aer putin, tocmai sa te impinga sa simti totul mult mai agresiv....”Take a year off....” Pantofii dispar si raman doar degetele de balerina pe podeaua rece, urcand scari de lemn ca sa ajunga intr-un loc cu draperii mari, sub o pilota calduroasa....si mai  ramane si viziunea de la podea alaturi de un bilet cu continut puternic, ca un shot de Jager....Totul se materializeaza 10 ore mai tarziu, alaturi de tarte iubarete.

Fac ce fac si tot la youtube ma intorc. Si tot la nevoia de a lua ce iti trebuie, ce iti apartine. Cer ce vreau sa mi se dea iar in doua minute rezultatul sta ca o coca care asteapta sa primeasca atentie si iubire ca sa creasca. Il gasesc...ma uit....nu stiu melodia dar ochii recunosc tare bine imaginile si....ajung sa plantez flori de nu ma uita....

Datele au fost mereu importante pentru mine asa ca arunc un ochi la data clipului si imi dau seama ca e incarcat acum 2 ani fix. Ii mai dau un play, ca sa mai tai din „semn” si astept momentele preferate.... 1:38 2:38 3:07 3:12 De fapt e asa o mare ravaseala incat ma prefac ca am momente prefearte...e doar o mare si gogonata minciuna....e prea perfect si cam sperie....

Tragem carti si vedem ca este o problema. Nu ne ambalam foarte tare si trimitem sute de culori pentru ea. Dormim cu vise perfecte in care sinele este atat de rasfatat si bagat in seama incat nu isi mai incape in piele.
Sticlele la sticle trag. E semn ca vindecarea se face repede si bine. Iar cand sunt in forme si litere cunoscute, stii sigur ca e una din salvarile tale de la un sarut prost la unul orgasmic.

Inainte sa fm mari, am fost mici. Am fost mici si toti am crezut ca tatii nostri sunt cei mai puternici.Indiferent de sex sau inaltime...Indiferent ca sarbatoreati Craciunul in Iulie si Decembrie sau ca esti nascut in August sau Aprilie.

Tragem din nou carti si vedem ca problema inca nu s-a rezolvat. Fluxul de energie curge si ne bucuram ca miscarile corpului sunt atat de blande incat sa vindece chiar si cea mai mare rana a piciorului.
Sinele nu se lasa si ne tavaleste prin realitati care vin greu pentru minte. Ce bine ca avem suflet si atat! Ce bine ca avem gradina si zane in ea. Ce bine ca stim sa inchidem ochii, sa ne transpunem pe plaja, in barca, pe pian si in alta dimensiune. Ce bine ca Universul nu face diferenta si totul se petrece in doua tari deodata....

Mainile sunt cuierul corpului si nu ar trebui sa ne sfiim sa le impodobim cu bratari. Primita cu energie buna in Romania se multiplica si apare pe inchieturi fine, de unde tasneste toata creativitatea unui artist.....

Frisoane, fiori reci si frig excesiv care se soldeaza cu pornirea centralei nu sunt chiar lucruri pe care sa le neglijezi. Multumim internetului si fotografilor pentru ca au incheiat cercul atat de bine....chiar daca a durat 3 zile....

De acum imi place cautarea pe youtube. Deja pot spune ca am avansat si ma simt pe teren bun. Gasesc ce caut in mai putin de un minut si nu am cuvinte pentru tot....Imaginile imi invadeaza simturile, mintea e inecata, sufletul face bungee jumping, iar buzele se frang ca intr-un clip pretios pentru VEVO.

„Exista fiinte al caror destin este sa se inatalnesca.Oriunde ar fi. Oriunde s-ar duce.Intr-o buna zi se vor inatalni”. Am o floare in par, un costum alb cu albastru, un asfintit, o talie mica cu o mana grijulie pe langa si doi nebuni care se fugaresc si vin si ma pupa apasat pe obraz....”Let`s have a coffee”...”Alright”

Ps. Coditele nu se fac niciodata singure! Multumesc!










Comments